fredag 5 maj 2017

Våren har kommit till Johannes

Den här veckan har flugit förbi. Vi har fortsatt att arbeta med orientering med alla klasser. Vi avslutar orienteringsmomentet den här veckan, förutom i 4a och 4c som har ytterligare en lektion på måndag.


Nästa vecka har årskurs 2 sin sista simlektion på Eriksdalsbadet. Därefter blir det återigen två idrottslektioner i veckan för årskurs 2. I årskurs 2 kommer vi nästa vecka att börja arbeta med friidrott eftersom att det snart är dags för Lilla Johannes OS. Det är en idrottsdag då alla elever i årskurs 1-3 genomför ett flertal friidrottsgrenar och fokus ligger på samarbete och att vi ska ha en rolig dag tillsammans.


Den här veckan hade vi en ny rörelseaktivitet, nämligen att vi tillsammans ska springa så många varv längs en snitslad bana som vi orkar och vill. Detta gör vi under förmiddagsrasten på tisdagar och onsdagar. Vi var lite segstartade i tisdags, men under onsdagen kom vi igång ordentligt. Sammanlagt sprang vi 6,4 mil! Det innebär att vi under den här veckan sprang från Johannes skola till Hölö. Riktigt bra jobbat!






Hälsningar Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar