torsdag 27 oktober 2016

Sista veckan med dans

Den här veckan är höstterminens sista vecka med tema dans. Femmorna har färdigställt sina musikvideor, resultatet blev jättelyckat! Förutom att de fick skapa sina egna koreografier fick de sedan spela in sin dans med en iPad och sedan redigera filmen i iMovie.


I årskurs två och fyra har vi haft en mer lekfylld avslutning av dansmomentet, där har vi lekt danslekar. I årskurs 4 har vi även hunnit lära oss en koreografi som femmorna tidigare har fått lära sig, en dans till låten Cupid Shuffle. Årskurs två har idag fått börja ladda inför morgondagens halloweenfirande. Detta gjorde vi genom att leka till lite mer spöklik musik som Ghostbusters och Thriller. Vi har även dansat loss i salen till olika danser som finns på tvspelet Just Dance. Här länkar jag till en av de populäraste låtarna som vi dansade till idag.


Just Dance - Ghostbusters


Imorgon är sista dagen innan ett välförtjänt höstlov. Efter lovet kommer vi att arbeta med gymnastik, hinderbanor och parkour. Mer om syftet kring det arbetsområdet kan ni läsa i terminsplaneringen. 


Efter lovet kommer den nya idrottsläraren Magnus äntligen börja. Han kommer att undervisa årskurs 1,3 och 6.


Hälsningar Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar